Congressen

HSMAI geeft leden energie

‘Unlimited Energy?!’ Gebruik jij jouw energie optimaal? Dat is het thema van de bijeenkomst van HSMAI op woensdag 10 oktober in het nieuwe Theater Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen.

Die middag informeert de Belgische trainer/coach Wim Rombaut de aanwezigen over hoe zij, met het oog op de uitdagende tijden waarin zij zich bevinden, op  velerlei manieren (nog) beter gebruik kunnen maken van hun energie en daarmee hun prestatievermogen.

Aanleiding voor de keuze van dit onderwerp was een General Manager die onlangs HSMAI directeur Hans Poortvliet aansprak met de mededeling  ‘Ik ben net een paar weken terug van vakantie, maar ik ben er nu alweer aan toe! En niet alleen ik, een aantal van mijn collega’s ook …’

“Een opmerking die helaas niet als grap bedoeld was. ” aldus Poortvliet die, niet geheel tot zijn verbazing, sindsdien nog een aantal vergelijkbare uitspraken opving. “Het zijn hectische tijden en er wordt erg veel gevraagd van iedereen.  Dat dit meer energie dan gemiddeld vraagt, is dus niet zo vreemd”

Wim Rombaut gaat in op de volgende vragen: 

  • Hoe ga ik constructief en effectief om met slecht nieuws, stress, kritiek, tegenslag?
  • Hoe kan ik, op basis van mijn fysieke functioneren en persoonlijkheid, een dag het beste indelen?
  • Hoe kan ik mij (nog) beter concentreren als het nodig is, maar ook ‘loslaten’ als daar ruimte voor is?
  • Wat is de impact van voeding op mijn functioneren? Wat moet ik bijvoorbeeld wel/niet  eten voorafgaand aan een belangrijke presentatie?

Voor wie Het programma is gratis toegankelijk voor HSMAI leden. Introducés betalen 95 euro voor deelname (aanmeldingen op basis van beschikbaarheid)
Wanneer Woensdag 10 oktober 2012
Waar  Theater Maitland, Landgoed de Horst, Driebergen
Hoe laat 15.00 – 17.00 (+ afsluitende netwerkborrel).
Ontvangst vanaf 14.30.
Inschrijven www.hsmai.nl

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief