Congressen

HSMAI brengt visionairs Menno Lanting & Ronald van den Hoff

De HSMAI brengt op donderdag 19 mei de visionairs Menno Lanting (auteur van het Managementboek van het jaar 2011) en Ronald van den Hoff (auteur van het op 11 april verschenen Society 3.0). Zij zullen op de bijeenkomst in  NH Atlantic in Den Haag uitwijden over de voortschrijdende impact van de digitale wereld op mens en manager.

Menno Lanting is auteur van het in maart tot ‘Managementboek van het Jaar 2011’ uitgeroepen boek ”Connect!” Hij gaat in op de impact van de digitalisering op organisaties, business en leiderschap waarbij de macht over de markt verschuift van bedrijven naar sociale netwerken. Bedrijven verliezen de binding met klant en medewerker en zullen van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden moeten gaan.

Ronald van den Hoff neemt, naar aanleiding van zijn op 11 april verschenen boek ”Society 3.0”, de aanwezigen verder mee de toekomst in. Hierbij draait alles om de rol van het individu als wereldmens én zijn/haar rol in Society 3.0. Deze kenmerkt zich onder andere door een transitie van productieketens naar waardenetwerken, met wereldmensen als sociaal ondernemende knooppunten en een niet te stuiten ‘Interdependente Economie’ als krachtbron. De grote les: wees zoveel mogelijk jezelf en knoop de ‘eigen-aardigheden’ van je medemensen creatief en constructief aan elkaar. Hoe? Dat hoort men op 19 april.

“Wij zijn bijzonder verheugd deze ‘koppeling’ in één programma te kunnen maken", aldus HSMAI-directeur Hans Poortvliet. "De visies van beide heren liggen niet alleen in elkaars verlengde, ze spreken ook duidelijk tot de verbeelding. Je wordt immers niet zomaar ‘Managementboek van het jaar’ in het geval van Menno Lanting. En het feit dat het boek Society 3.0 van Ronald van den Hoff in de eerste 24 uur al meer dan drieduizend keer gedownload werd, zegt ook genoeg.”

Wanneer: Donderdag 19 mei 2011
Waar: NH Atlantic Den Haag
Hoe laat: 14.30 – 17.00 (+ afsluitende netwerkreceptie). Ontvangst vanaf 14.00.

Het seminar is gratis toegankelijk voor HSMAI-leden. Introducés van HSMAI leden betalen € 95,- excl. BTW. Overige geïnteresseerden zijn ook welkom voor € 145,- excl. BTW.

Inschrijven kan via de website www.hsmai.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief