Congressen

HSMAI bespreekt de toekomst van sales en marketing

Op donderdag 21 november vindt in Theater Maitland in Driebergen de Educational ‘The future of sales & marketing? You ain’t seen nothing yet!’ plaats. De bijeenkomst wordt georganiseerd door HSMAI Nederland en NHTV/ CELTH.

Hans Poortvliet van HSMAI Nederland over de keuze en titel van het thema: “Dat sales en marketing aan grote veranderingen onderhevig zijn, zal niemand ontgaan zijn. Maar dat op korte termijn ook de inhoud, vorm en verantwoordelijkheden van de sales- en marketingfuncties zullen veranderen, is niet iedereen bekend. Zo zullen marketing en sales bijvoorbeeld steeds meer de rol van verbinder gaan aannemen en daarmee hun ‘Community’ gaan dienen. Wat dit precies betekent, wordt de 21e duidelijk.”

Spreker Désirée Struijk van Senta multisensory concepting vult aan: “Sales en marketing worden op afzienbare termijn nog veel dynamischer en intenser dan men zich nu wellicht realiseert. Zo vraagt deze ‘nieuwe tijd’ om sturing vanuit klantbeleving en zet zij daarbij koers op vitaliteit van merken, concepten, medewerkers, business models en duurzame klantrelaties”.

Bert Smit die spreekt namens het ‘Centre of Expertise in Leisure, Tourism & Hospitality’ (CELTH) stelt dat “het inmiddels gaat om het managen van verwachtingen in een hyper-transparante wereld. Een wereld waarin marketeers hun klanten en bedrijf op nieuwe manieren moeten gaan verbinden. Een wereld ook waarbij co-creatie van klanten producten(!) en van salesspecialisten R&D medewerkers(!) maakt en de toekomst van marketing in het laten zien van onzichtbare dienstverlening ligt.”

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor iedereen die (in)direct te maken heeft met Sales & Marketing en wil weten wat deze veranderingen voor hem/haar gaat betekenen. Hij/zij wordt in één middag op de hoogte gebracht over de toekomst van het commerciële vakgebied.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor HSMAI leden. Overige introducés betalen een bescheiden deelnamefee. Voor meer informatie ga naar www.hsmai.nl

Wanneer:        Donderdag 21 november 2013
Waar:               Theater Maitland, Landgoed de Horst
                          De Horst 1, 3971 KR Driebergen
Hoe laat:         14.00 – 18.00 uur


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief