Congressen

Hoteliers.com start samenwerking met Drenthehotels.nl

Boekingssite Hoteliers.com is de leverancier van de geïntegreerde commissievrije boekingsmodule op www.drenthehotels.nl. Deze boekingsmodule maakt het hotels makkelijk om mee te profiteren van de voordelen die DrentheHotels.nl te bieden heeft.

De website van DrentheHotels is tot stand gekomen door samenwerking van ruim 30 gastvrije hotels gelegen in Drenthe, met als doel de provincie te promoten. Daarnaast biedt het een sterke aanvulling op de online marketingstrategie van iedere hotelier in Drenthe.

Jan Wesseling, voorzitter van DrentheHotels: "Bij de selectie van een partij met wie wij zaken wilden doen hebben wij van tevoren de hotels in de regio geraadpleegd. Het merendeel van de hotels gaf zijn voorkeur aan Hoteliers.com vanwege de commissievrije werkwijze en het eenvoudig te hanteren backofficesysteem. Het mes snijdt in principe aan twee kanten: enerzijds krijgt het hotel een snel en vriendelijk reserveringssysteem en anderzijds een sterke presentatie op de toeristische website van de regio”.

Volgens Albert Kreeft, accountmanager van Hoteliers.com, is voor de hotels deelname aan het Hoteliers.com-platform interessant: “Immers, de gast boekt altijd direct bij het hotel zonder tussenpartij die hoge commissies in rekening brengt aan het hotel. Bovendien kan ieder deelnemend hotel 24 uur per dag 7 dagen per week zijn kamerprijzen aanpassen, arrangementen samenstellen en lastminuteaanbiedingen doen. Geheel in eigen beheer, zonder tussenkomst van derden.”

Eerder werden de websites www.achterhoek.nl en www.slapenindenhaag.nl in samenwerking met respectievelijk het Achterhoeks Bureau voor Toerisme en Den Haag Marketing gelanceerd. Hoteliers.com speelt hiermee in op de trend dat regionale samenwerkingsverbanden het initiatief nemen om de regio op de kaart te zetten en uiteindelijk een groter bezoekersaantal te genereren.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief