Congressen

Hotel the niu Fender geopend in Amsterdam

De deuren van the niu Fender, een nieuw, modern en stedelijk hotel aan de Entrepothaven in Amsterdam-Oost zijn geopend. Het hotel met 246 kamers is onderdeel van NOVUM Hospitality. Het concept is gebaseerd op de omgeving van het historische Cruquiuseiland dat sterk in ontwikkeling is. Er is een café-restaurant met 140 zitplaatsen, een multifunctionele hotellobby en een eigen parkeergarage.

The niu

Door de moderne inrichting met een industriële twist zijn de kamers van the niu Fender in stijl met het jonge label ‘the niu’. Niu staat voor native, inspirerend en urban en richt zich op de reizende millenial. Alle 246 kamers, die zijn verdeeld over drie torens van 10 verdiepingen, zijn ruim opgezet en van alle faciliteiten voorzien. Zo is er een mediabibliotheek, bluetooth sound box, screen-mirroring en een flat screen te vinden in elke kamer. Een groot aantal kamers bieden uitzicht over het Amsterdamse centrum of over het IJ.

In de lobby vind je naast de receptie de hotelbar die verdeeld is in drie lagen die met elkaar verbonden zijn middels een centrale trap. Alle lagen beschikken over zithoeken met loungestoelen. Op de zevende verdieping bevindt zich het restaurant met uitzicht over Amsterdam. Met plaats voor 140 gasten is deze verdieping ook geschikt voor evenementen voor grotere groepen.

Het hotel beschikt over een multifunctionele meeting room voor ongeveer 20 personen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief