Congressen

Hotel Rotterdam Centre bij Great Hotels of the World

Inntel Hotels Rotterdam Centre sluit zich per direct aan bij Great Hotels of the World. Het hotel wil zich hiermee wereldwijd en met name in de MICE markt nog beter positioneren. Great Hotels of the World is een alliantie van wereldwijd circa 500 unieke, luxe hotels en resorts.General manager Hans van Schaick is verheugd over de toetreding: “Door deze aansluiting kunnen wij onze eigen identiteit behouden, terwijl we gebruik maken van het internationale netwerk van Great Hotels of the World. We zijn al jaren succesvol actief op de internationale congres- en evenementenmarkt en verwachten ons nu nog nadrukkelijker op deze markt te kunnen begeven.” 

Van Schaik kijkt er naar uit om begin december een aantal nieuwe 'collega’s' te ontmoeten tijdens EIBTM in Barcelona. “We nemen al een aantal jaren aan deze internationale beurs deel door participatie in de Holland stand. Ongetwijfeld halen we dit jaar door de dubbele vertegenwoordiging nog meer congressen naar Rotterdam!”

Inntel Hotels is een Nederlandse hotelgroep met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam en Zutphen. Inntel Hotels Rotterdam Centre is gelegen in het centrum van Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug. Met zeventien multifunctionele zalen op het hoogste niveau en 263 designkamers richt het hotel zich onder andere op meerdaagse congressen en evenementen. Begin 2013 opent pal naast het bestaande hotel het vijf sterren Inntel Hotels MAINPORT.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief