Congressen

Hotel Oostergoo sluit aan bij Princess Hotel Collection

Hotel Oostergoo in het Friese Grou heeft zich aangesloten bij Princess Hotel Collection. De in het voorjaar van 2014 opgerichte Nederlandse hotelcollectie wordt vanaf nu ook vertegenwoordigd door hoteliers Marcel en Annemarie Oost. De Princess Hotel Collection heeft nu met Hotel Oostergoo in totaal negen hotels in haar bestand; acht in Nederland en één in Oostenrijk.
 Princess Hotel Oostergoo ligt in Grou, een landelijke omgeving tussen Heerenveen en Leeuwarden. De omgeving is ideaal voor fietsen en watersport. Het hotel, gelegen aan het Friese Pikmeer, beschikt over 18 comfortabele kamers en een ruim terras aan het water en eigen ligplaatsen voor boten. Gasten kunnen culinair genieten in het eigen restaurant of iets drinken in het naastgelegen sfeervolle, uit 1782 daterende café d”Oude Oost.

De chef van restaurant Oostergoo kookt bovendien volgens de 5 principes van het initiatief ‘Dutch Cuisine’. Dutch Cuisine is koken volgens het principe ”less is more”. Enigszins eigenwijs, maar altijd praktisch, met smaak en vanuit eenvoud. Vanuit deze twist brengt Dutch Cuisine de nieuwe Nederlandse keuken tot leven. Dutch Cuisine is het nieuwe Nederlandse eten met een grote rol voor verse groenten.
Onverwachte combinaties met regionale en internationale ingrediënten die naar de natuur smaken, puur en echt. Echt betekent ook dieren eten die diervriendelijk hebben
geleefd. Niet alleen de biefstuk, maar het hele dier. Een herontdekking van het eetbare dier van kop tot staart. Zij verwerken dan ook uitsluitend duurzaam gevangen vis.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief