Congressen

Hotel Leaders Network Conference

Op 19 september 2014 houdt Hotel Leaders Network samen met Hotelschool The Hague de tweede Hotel Leaders Network Conference. Het congres verwelkomt CEO’s, GM’s, hoteleigenaren en directeuren binnen de hotelindustrie.
 Het  event heeft de focus op netwerken en educatie voor top executives in de hotellerie. Daarom is gekozen voor nauwe samenwerking met Hotelschool The Hague, campus Amsterdam. Het gevarieerde programma is uitgesplitst in een General Managers programma met internationale Hotel CEO’s, en een Studenten Competitie.
 

GM’s Programma

Federico Gonzalez Tjera (CEO NH Hotel Group), Amy McPherson (President and MD Europe Marriott) en Wolfgang M. Neumann (CEO Rezidor Hotel Group) zullen deelnemen aan het congres als inspirators en juryleden. Ongeveer 150 CEO’s, GM’s en hoteleigenaren zijn tijdens het congres aanwezig om de Masterclass in Innovatie bij te wonen. Daarna werkt elke CEO samen met een groep General Managers aan een uitdagende case in een zogenaamd ‘pressure-cooker’ format.
 

Studenten Competitie

Voorafgaand aan het congres werken excellente studenten van verschillende internationale hotelscholen in teams aan een real life case. Deelnemende hotelscholen zijn: Hotelschool The Hague, Stenden University, Hotel Management School Maastricht, Hong Kong Polytechnic University, Ecole hôtelièr de Lausanne en NHTV Breda.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.hotelleadersnetwork.com. Om aan de conferentie deel te nemen wordt een vergoeding van €149,- gevraagd en het aantal plaatsen is beperkt.
 
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief