Congressen

Hotel Central weer in top 5 Golden Tulip Hotels

Golden Tulip Hotel Central blijft tot de top 5 van beste Golden Tulip Hotels behoren. Onlangs behaalde het hotel, gelegen in het centrum van 's-Hertogenbosch, de tweede plaats bij de jaarlijkse kwaliteitscontrole van alle Golden Tulip Hotels in Nederland.Het jaarlijkse Quality Assurance programma van Golden Tulip wordt uitgevoerd door de in London gevestigde onafhankelijke BDRC (Business Development Research Consultants). De inspectie bestaat uit een zogenaamd 'Mystery Guest' verblijf waarbij uitvoerig wordt gecheckt op de kwaliteit van het totale product. Er wordt met name gelet op aspecten als de merkbeleving, de uitstraling, de service aan de gasten, hygiëne, milieubewust werken, gastvrijheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Golden Tulip Hotel Central behaalde dit jaar een score van 91,9%. In het totaal zijn er 55 Golden Tulip Hotels gecontroleerd.

"Het afgelopen jaar zijn we wederom bezig geweest met het verbeteren en optimaliseren van kwaliteit en service", aldus directeur-eigenaar Tonny Rademaker. "In totaal zijn veertig
 hotelkamers verbouwd, waarbij ze een compleet nieuwe uitstraling hebben gekregen. De kamers zijn lichter, met warme kleuren en met een nieuw bureauconcept. Daarnaast is de
 beveiliging in alle liften geoptimaliseerd. De kameretages kunnen nu alleen nog via keycards worden bereikt. Tot slot is in juli 2011 ook nog de geheel nieuwe website in de lucht gegaan."

Rademaker blijft in Hotel Central investeren: "Dat hebben we altijd al gedaan. En niet zonder resultaat. Zo voldoen we onder andere aan de classificaties “Gouden Green Key” en “4-hamervergaderaccommodatie. Deze top 5 nominatie is wederom een kroon op ons werk. Het is ook een bijzondere aanvulling op alle festiviteiten en activiteiten rond het 50-jarig jubileum dat Golden Tulip dit hele jaar viert. En dat in het jaar dat onze mooie stad ’s-Hertogenbosch zich de 'Meest Gastvrije Stad van Nederland', 'Fietsstad van Nederland' én 'Sportstad van Nederland' mag noemen!"

Golden Tulip Hotel Central beschikt over onder meer 125 kamers (waarvan drie suites en in totaal negen verschillende kamertypes), twaalf multifunctionele vergaderzalen en een prachtige middeleeuwse gewelvenkelder 'De Hoofdwacht', voor recepties, diners en feesten. Naast het restaurant, de brasserie en twee bars, is er een fitnesscentrum op de zevende etage met uitzicht op de Sint-Jan kathedraal.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief