Congressen
Hotel Central, gelegen aan de markt in ‘s-Hertogenbosch, heeft de afgelopen maand de brasserie, bar én keuken flink onder handen genomen in samenwerking met interieurarchitect Feran Thomassen. Het resultaat is Brasserie Cé.
Voor het ontwerp gold als uitgangspunt ‘vasthouden wat goed is en aanpassen aan de hoogste eisen van de huidige tijd’. Ook het Bossche atelier Cor Unum, waar met veel passie en vakmanschap keramiek wordt vervaardigd, heeft een mooie bijdrage geleverd aan het geheel. De glazen pui van de brasserie zal in 2018 vervangen worden.
De service, persoonlijke aandacht en gezelligheid blijven voorop staan, stelt eigenaresse Karin Rademaker: ‘’Een eigentijdse brasserie als Bossche huiskamer, hét ontmoetingspunt van ‘s-Hertogenbosch. Ingetogen chique, waar iedereen zich meteen welkom en thuis voelt.’’ Na 112 jaar eten en drinken bij Central is Cé oe gère zien 2017.
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.