Festivals

Hornbach biedt bezoekers Lowlands bagagewagens

hornbachl_owlands

Hornbach is een samenwerking aangegaan met Mojo en festival Lowlands. De bouwmarkt biedt de festivalgangers met een activatie en praktische oplossing voor hun bagage. 'Er staan honderden oranje bagagewagens klaar om tassen en kampeerspullen naar de campingplaats te rollen', zegt marketeer Maarten Post van Hornbach Nederland.

Eerste activatie op een festival

Volgens Post is het voor de frequente bezoekers van Lowlands herkenbaar. Ze moeten een flink stuk sjouwen met hun zware tassen naar de plek waar ze hun tent opzetten. 'Daarvoor hebben we als activatie de Hornbach Bagagewagen bedacht om de Lowland-gangers letterlijk een last van hun schouders te nemen. Zij rollen met onze gratis wagens al hun bagage zo naar de campingplaats.' 

Win een bagagedrager

De (knaloranje) Hornbach Bagagewagens staan klaar bij drie centrale uitgifte- en inleverpunten op het festivalterrein. Iedereen die zijn wagen na afloopt van het festival zelf terugbrengt, maakt kans op het winnen van een bagagedrager. Die pakt je tent in en brengt je bagage hoogstpersoonlijk naar auto of bus. 'Er lopen op het festivalterrein ook speciale Hornbach-runners rond die de wagens weer bij het uitgiftepunt brengen. Ze hebben ook gereedschap bij zich om bijvoorbeeld te helpen met het in de grond slaan van tentharingen of het repareren van kapotte tentstokken.'

Kruiwagenrace

Post: 'Op zaterdag 17 augustus als de meeste festivalgangers wel binnen zijn, is er een Hornbach Kruiwagenrace. Vanaf 10.30 uur kunnen duo’s tegen elkaar racen op een parcours met Hornbach-obstakels.' De race is op het hoofdpad van het campingterrein, waar belangstellenden zich kunnen aanmelden.

Hornbach ontwikkelde de activatie samen met reclamebureau Buutvrij. Het is een primeur voor zowel Lowlands als Hornbach, dat voor het eerst een activatie doet op een festival.

Ikea-activatie

Ikea kondigde eerder al een activatie op Lowlands aan: Drömland: een gigantische slaapkamer waar bezoekers kunnen uitrusten en opladen. Drömland is van 16 tot en met 18 augustus te vinden op Planet Paradise.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief