Beurzen

Horeca Netwerk Meet-Up Paviljoen op Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam en horeca platform HorecaNetwerk.nl bundelen hun krachten met het Horeca Netwerk Meet-Up Paviljoen. Dit paviljoen biedt startups, scale-ups en andere aanbieders van leuke, relevante en innovatieve producten voor de horeca de kans zich te presenteren tijdens de driedaagse horecavakbeurs die van 23 tot en met 25 september 2019 plaatsvindt in Rotterdam Ahoy.

Samensmelting

In 2018 is het FoodIntro Live! Paviljoen geïntroduceerd op de beursvloer van Rotterdam. Horeca platform HorecaNetwerk.nl is afgelopen jaar tot stand gekomen als samensmelting tussen de twee initiatieven FoodIntro en Foodservice Homies van Mehmet Eser. Op het Horeca Netwerk Meet-Up Paviljoen kunnen diverse startups, scale-ups en aanbieders van innovatieve producten en diensten zich voor een toegankelijk tarief presenteren. Bezoekers van Gastvrij Rotterdam kunnen hier terecht voor inspiratie en innovatie.

“Vorig jaar zijn we gestart met het FoodIntro Live Paviljoen in samenwerking met Mehmet Eser. De prettige samenwerking en het succes heeft ons doen besluiten ook dit jaar wederom een podium te bieden aan startups, scale-ups en aanbieders van innovaties in de horeca,” aldus Robert Melaard, Managing Director van Gastvrij Rotterdam.

Transparantie en samenwerking

“We zijn niet alleen blij met de samenwerking met Gastvrij Rotterdam, maar we zijn er ook trots op! Vooral omdat we met ons platform HorecaNetwerk.nl ons best doen om alle horecaprofessionals te voorzien van voldoende nieuws, verhalen, kennis en tips. Juist omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen voldoende kansen moet krijgen om zichzelf te kunnen onderscheiden. Er zijn zoveel mooie initiatieven in de markt die nog niet worden gezien, dus door ze allemaal zichtbaarder te maken hopen we transparantie te creëren en de samenwerking tussen ondernemers, grossiers en fabrikanten te stimuleren. Onze doelstellingen sluiten dus perfect aan bij die van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam,” verklaart initiatiefnemer van HorecaNetwerk.nl Mehmet Eser.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief