Congressen

Holografisch evenbeeld steelt de show

De duizend aanwezigen op de Tyco Electronics familiedag waren getuige van een spetterende performance in de vorm van een hologramprojectie. Een ‘echte professor’ en zijn holografische evenbeeld gingen ondersteund door special effects, audio en laserprojectie met elkaar de strijd aan.

De elektrotechnische organisatie had de wens om tijdens het evenement hun ICT afdeling positief te profileren. De mogelijkheden in de ICT zijn oneindig, oftewel ‘the sky is the limit’.

Hierop hebben de specialisten van BIS Event Rental vindingrijk ingespeeld. Zij bedachten en ontwikkelden een hologramprojectie van een `professor`, die letterlijk en figuurlijk liet zien wat techniek kan en doet. Voor een nog spectaculairder voorkomen, kwam de ‘echte professor’ op het podium en begon van enthousiasme met zijn holografische evenbeeld te dansen en te ‘battelen’. De performance werd ondersteund met passende special effects, audio en laserprojectie.

Bovendien heeft BIS Event Rental bij een zakelijke bijeenkomst voor de directie van Tyco Electronics een enorme widescreen projectie (12 bij 3 meter) gerealiseerd. De combinatie met slimme software zorgde voor interactieve mogelijkheden, picture-in-picture presentatie et cetera.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief