Congressen

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen winnaar Student Event Game

Met een gedurfd en origineel concept voor het event Let’s Talk Business versloeg Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) de andere HBO-eventopleidingen tijdens de 11e Student Event Game. Een bijzondere prestatie want deze BtoB case vormde een lastige opgave voor de studenten en vergde veel inlevingsvermogen.
 De Jury onder leiding van Peter Voogt van KPN Zakelijke Markt en Gerben Plasmeijer van Obsession Evenementen en Communicatie stond maandag 17 november in Deventer voor de lastige taak een winnend concept te kiezen. Er waren veel hoogwaardige eventconcepten en leuke ideeën door de strijdende hogescholen ontwikkeld. Hogeschool Utrecht ging met de publieksprijs (gekozen door alle studenten deelnemers) naar huis.

De kracht van het concept van het HAN-team, bestaande uit Nick Cornelissen, Jill Koetsier, Bas Hoetink, Evy van Rosmalen, Joost Hulsing, Stijn Storms en Michiel Smit, lag in de keuze voor vernieuwing, de vertaling van de kernwaarden van KPN naar het event en het spraakmakende karakter van de inhoud van het event.

‘Met welk verhaal komt de bezoeker aan het event thuis?”. Dat was de vraag die KPN tijdens de Game benadrukte en waar door HAN het juiste antwoord op gevonden werd, onder ander door videomapping.
 
Hetty Vonk, docente HAN en begeleider van de winnende groep, sprak haar grote waardering uit voor de studenten die voor deze lastige opdracht een prachtconcept schreven en presenteerden. Ook Job Langbroek eventmanager bij De Belastingdienst (lid van het Genootschap) en  coach van het winnende team straalde na afloop.
 
Organisator van de Student Event Game, het Genootschap voor Eventmanagers kijkt terug op een bijzonder geslaagde editie. Heel veel dank gaat uit naar gastheer Saxion Hospitality Business School, de winnaar van de editie 2013. Studenten van Saxion wisten in hun locatie te Deventer een uitstekend kader te scheppen voor de Game. Ook werden de studenten verwend met een heerlijke ‘High-tea’ lunch als start en een stevige stamppot als slot.

Deelnemende Hogescholen waren: Hogeschool van Amsterdam, Saxion Hospitality Business School, Hogeschool Utrecht, Fontys Academy for Creative Industries, Fontys Commerciële Economie Leisure Management. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool Rotterdam en Stenden Hogeschool in Leeuwarden.
 
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief