Congressen

Hof van Saksen bij Meetings and More

Hof van Saksen is onlangs toegetreden tot ”Meetings and More”. Meetings and More is het snelgroeiende samenwerkingsverband van gespecialiseerde bedrijven in de wereld van zakelijke bijeenkomsten.Met de toetreding van Resort Hof van Saksen in Drenthe staat de teller nu op negen locaties in Nederland en België. Hof van Saksen, bestaande uit luxe Saksische boerderijen rond typisch Drentse brinken, is een unieke en inspirerende omgeving voor trainingen, meetings, incentives en events.

Hof van Saksen combineert de natuurlijke Drentse omgeving met luxe vergaderfaciliteiten – waaronder privé vergaderboerderijen – en culinaire topgerechten. Kortom: een hoogwaardige locatie die de zakelijke markt al het mogelijke biedt. "Dankzij de samenwerking met Meetings and More komen we nog meer onder de aandacht van zakelijke boekers in Nederland en België. Dat was een belangrijk uitgangspunt om lid te worden, maar zeker niet het enige. Het klikt met onze collega-bedrijven en dat is waar het wat mij betreft vooral om gaat", aldus Joost Ligthart, general manager van Hof van Saksen.

Meetings and More is een samenwerkingsverband van negen vergaderlocaties in Nederland en België: Blooming hotel & conferentielandgoed, conferentie- en opleidingscentrum De Ruwenberg, landgoed Duin & Kruidberg, Hotel Theater Figi, Château Jemeppe, conferentiehotel Kapellerput, Mooirivier congreshotel, kasteel Vaalsbroek en Hof van Saksen. Samen staan ze voor het woord ”Meetings”in het logo. Het woord ”More” vult elke locatie op eigen wijze in.  Speerpunten hierbij zijn rust, ruimte en gastvrijheid.

Info: www.meetingsandmore.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief