Congressen

HMH-directeur neemt afscheid bij tienjarig jubileum

De Heineken Music Hall bestaat tien jaar. In die tijd kwamen er miljoenen bezoekers over de vloer. Niet alleen liefhebbers van concerten, maar ook bezoekers van zakelijke evenementen. Op het jubileumfeest, dat op donderdag 24 maart werd gevierd, maakte HMH-directeur Paul Stiekema bekend dat hij het bedrijf verlaat. Hij draagt het stokje over aan Birgitte de Winter, al tien jaar lang  HMH”s sales manager.

In maart 2001 werd het publiek voor de eerste keer ontvangen op de locatie aan de Arena Boulevard.  Inmiddels hebben meer dan  zes miljoen bezoekers van een muziek- of bedrijfsevenement genoeten. verder en een lange lijst met nationale- en internationale namen op de playlist, heeft de locatie in heel Europa een positief imago opgebouwd. Bij de viering van het 10-jarig bestaan, op donderdag 24 mei, maakte de directeur van het eerste uur – hij begeleidde ook het bouwproces – bekend dat hij afscheid neemt van HMH.
 
Stiekema gaat als zelfstandig ondernemer verder met zijn consultancy bureau “Joy the Music”.  Stiekema wordt opgevolgd door Birgitte de Winter die al tien jaar als sales manager aan de Heineken Music Hall verbonden is. Stiekema: "Ik vond het een bijzondere ervaring om vanaf het concept tot en met de bouw bij het ontstaan van dit bijzondere gebouw betrokken te zijn. Mijn 25-jarige ervaring in de wereld van de popmuziek en venues kwam daarbij goed van pas. Ik heb hier ontzettend graag gewerkt, maar nu ben ik toe aan een volgende stap." Birgitte de Winter kondigde aan dat de Heineken Music Hall samen met promotors, organisatoren en sponsors in de nabije toekomst onder andere sterk zal inzetten op een online omgeving. “Wat blijft is een no-nonsense organisatie die service en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan," aldus De Winter.

Veel grote namen hebben de afgelopen jaren in de Heineken Music Hall gespeeld, zoals Bob Dylan, Bruce Springsteen en Robbie Williams. Ook Nederlandse artiesten weten de weg naar HMH te vinden Daarnaast zijn de shows van stand-up comedians een nieuwe trend. Dat begon met de Lama’s en zette zich door met Najib Amhali, Jiskefet en Hans Teeuwen. Deze shows zijn avonden achter elkaar uitverkocht.

www.heineken-music-hall.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief