Congressen

Hilton Rotterdam voltooit eerste verbouwingsfase

Hilton Rotterdam heeft de eerste fase van de grootscheepse verbouwing afgerond. Alle 254 kamers en suites zijn geheel gestript en opnieuw ingericht, afgestemd op de moderne smaak van reizigers.

De kamers bieden een hypermodern ‘in room entertainment’ systeem met iPod-dock en een individueel reguleerbaar airconditioningsysteem. Een compleet uitgeruste en comfortabele werkplek met de allernieuwste aansluitingen biedt de gasten ook de mogelijkheid te werken in de kamer.

De suites en executive kamers onderscheiden zich door naast de standaardfaciliteiten ook een aantal luxe extra’s te bieden zoals een Bose ‘Sound Dock’, een Nespresso machine met een selectie van zes uitzonderlijke Grand Cru's en een comfortabele lounge stoel.

Jan Rutgers, hotel manager, Hilton Rotterdam: ‘Meest in het oog springend detail dat de gast zal ervaren zijn de LG LED full HD tv’s, de meest energiezuinige flatscreens. De HD tv’s zijn zo ingesteld dat de taal die de gast aangeeft bij het inchecken automatisch wordt doorgegeven aan de televisie. Om de kanalen ook in HD te kunnen aanbieden zijn extra satellietschotels op het hotel geplaatst. Dit maakt het Hilton Rotterdam het eerste en op dit moment enige hotel in Rotterdam met LED tv’s die ook in full HD uitzenden.’

De renovatiewerkzaamheden aan het Hilton Rotterdam vinden gefaseerd plaats. “De verbouwing is begonnen met de aanpak van de hotelkamers”, vertelt Rutgers. “Vijf maanden geleden zijn we gestart met de verbouwing van de lobby en de openbare ruimten. In de nazomer worden de vergaderzalen en het nieuwe restaurant opgeleverd. Als alles net zo strak is gepland als de eerste fase wordt de gehele renovatie van Hilton Rotterdam begin 2013 opgeleverd.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief