Congressen

Hilton organiseert evenement voor vluchtelingen

Hilton organiseert zaterdag 29 juni 2019 in Hilton Rotterdam een Hilton Meet & Greet in samenwerking met VluchtelingenWerk Nederland. Het evenement wordt voor de 4e keer speciaal georganiseerd voor mensen met een vluchtelingenachtergrond die meer willen weten over werken in de hotellerie in Nederland. De bezoekers kunnen vragen stellen aan recruiters, een CV check laten doen en meer te weten komen over de verschillende afdelingen binnen een hotel.

Arbeidsparticipatie

VluchtelingenWerk Nederland wil de arbeidsparticipatie van vluchtelingen duurzaam verhogen. André Hendrikse, Landelijk Adviseur Arbeidsparticipatie, VluchtelingenWerk Nederland: “Een nieuw professioneel netwerk opbouwen is voor vluchtelingen een hele uitdaging. Daarom zijn informele gesprekken met recruiters van een bedrijf als Hilton – zonder een selectie op CV’s vooraf – heel waardevol. Echt mooi dat we dit met veel verschillende partners organiseren; voor de vierde keer inmiddels. Bij de afgelopen edities waren steeds 100-200 deelnemers aanwezig”.

Velen met een vluchtelingenachtergrond vinden vaak in de hotellerie hun eerste betaalde baan in Nederland. Bovendien zijn er op dit moment veel vacatures in deze sector en zijn werkgevers actief op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega’s.

“Voor de Hilton-hotels in Nederland is dit evenement een fantastische gelegenheid om met enthousiaste en gemotiveerde mensen uit de vluchtelingendoelgroep in contact te komen en kennis te maken. We zijn ook erg blij met de samenwerking met VluchtelingenWerk Nederland en de mooie relatie die we inmiddels hebben opgebouwd.”, aldus Rowena Lodder, Director of Human Resources, Hilton-hotels in The Netherlands.

Great Place to Work

In maart werden de Hilton-hotels in Nederland nog benoemd als Great Place to Work. De Nederlandse Hilton-hotels staan als enige hotelketen, in de top 10-lijst van Best Workplaces, in de categorie multinationals. De hotels in Nederland stegen dit jaar naar plaats 7. Hilton viert dit jaar haar 100-jarig jubileum.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief