Congressen

Hilton Amsterdam Schiphol hotelpartner van Event Park Amsterdam

Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van regio Haarlemmermeer, heeft Hilton Amsterdam Airport Schiphol verwelkomd als nieuwe partner. Hilton Amsterdam Airport Schiphol is vorig jaar verkozen tot ‘Best Luxury Airport Hotel Worldwide 2018’ bij de Hotel of the Year Awards.

Groei in organisatie van congressen

“Het is geweldig om juist dit hotel aan ons aanbod toe te kunnen voegen”, zegt Floris Licht, voorzitter van het Convention Bureau. “Hilton Amsterdam Airport Schiphol is van grote klasse, wat tot uitdrukking komt in de kamers, de vergaderruimtes, het service- en culinaire niveau”.

Met de toetreding van deze Hilton-vestiging kan Event Park Amsterdam 1970 vierkante meter aan zakelijke faciliteiten toevoegen aan haar aanbod.

Daphne den Hertog, Commercial Director van Hilton Amsterdam Airport Schiphol: “De regio Haarlemmermeer maakt al jarenlang een flinke groei door in het organiseren van grote bijeenkomsten en congressen. Als Hilton Amsterdam Airport Schiphol is het interessant om deel te nemen aan het partnernetwerk van het Convention Bureau om zo gezamenlijk  grotere evenementen naar de regio toe te trekken. Een win-winsituatie waarin Event Park Amsterdam een completer aanbod kan aanbieden en wij de zakelijke gasten kunnen faciliteren met onze hotelkamers en/of vergaderruimtes.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief