Congressen

Hilton Amsterdam Airport Schiphol nu ook virtueel te inspecteren

Wie in de afgelopen tien maanden het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol nog niet is binnengewandeld voor een inspectiebezoek, die kan nu de achterstand inhalen door een virtuele toer door de locatie te nemen. Het hotel liet een branded VR-bril ontwerpen voor een complete ervaring. 

 Met een virtual reality bril op stap je, waar ook ter wereld, vanuit de eigen omgeving het hotel binnen en ervaart de locatie in een levendige tour. Het medewerkersteam neemt de kijkers mee naar de verschillende locaties en afdelingen, ontvangt ze in de eforea spa, maakt een energizing stop in het Fitness Centre, biedt ze een drankje aan in de Axis Lobby & Cocktail Bar en laat wijn proeven in de Vine Room, voordat ze aan tafel gaan in Bowery restaurant. Naast deze levendige trip, passeren alle kamertypes en de Executive Lounge de revue in 360 graden, evenals alle meetingrooms in verschillende opstellingen.
 
Marije Bekker, cluster director of business development Hilton The Netherlands: ”De virtual reality bril biedt niet alleen de mogelijkheid om op afstand een kijkje te nemen in het hotel, maar onze klanten en gasten kunnen dat ook doen in hun eigen omgeving, op een beurs of in een meeting, op elk gewenst moment. Ze kunnen de VR-beleving ook direct delen met collega’s. Het is een even simpele als effectieve belevingstool; je wandelt echt letterlijk door het hele hotel.”

Branded VR-bril

Hilton Amsterdam Airport Schiphol liet een branded VR-bril ontwerpen. Het vouwmodel van stevig karton is eenvoudig te hanteren en alle typen smartphones passen erin. Het virtual reality project omvat foto’s, 360 graden video’s, voice-overs en pop-ups met aanvullende informatie en is geproduceerd door eMansion. De Virtual Reality bril wordt als sales-instrument ingezet bij klantbezoeken en op beurzen en wordt toegestuurd aan potentiële relaties die niet in de gelegenheid zijn het hotel te bezoeken. Met behulp van de bril en link naar de applicatie: vrapp.co/hiltonschiphol zijn ze toch even in het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol.
 
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief