Beurzen

Hier vind je alle beurzen

Hier twee websites en een app die je een overzicht geven van beurzen die er zijn om jouw bedrijf, product of dienst te presenteren.

Een overzicht alle beurzen in Nederland en België vind je op www.beursagenda.nl. Hier kun je zoeken op vakbeurzen en consumentenbeurzen in bepaalde segmenten.  In deze online beursagenda zijn ook de grote internationale vakbeurzen in Duitsland en Frankrijk vermeld. Van de gevonden beurzen krijg je de contactinformatie met een directe link naar de website van de beurs.

Voor internationale vakbeurzen wereldwijd is de Duitse website www.auma.de het startpunt. Hier kun je onder meer zoeken op land, continent, segment, zoekwoorden en periode. Van de gevonden beurzen krijg je de contactinformatie, een exposantenprofiel, een bezoekersprofiel en indien beschikbaar statistieken van vorige edities over beursoppervlakte, exposantenaantallen en bezoekersaantallen. Op deze website is een vergelijkbare agenda te vinden met alleen Duitse vakbeurzen.

De beursagenda’s van de Duitse brancheorganisatie Auma zijn ook te raadplegen op de iPhone via de MyFairs app. Deze kost $5,99 en is te downloaden via de iTunes app-store.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief