Congressen

Het beste event voor onze wereld

Op 10 en 11 november krijgen organisatoren van meetings en events, de kans om te leren hoe zij de beste en voor onze planeet meest duurzame en rendabele bijeenkomsten kunnen ontwikkelen, organiseren en uitvoeren. De eerste dag krijgen zij een training; de tweede dag nemen ze deel aan een congres. Beide dagen vinden plaats in het World Forum in Den Haag.

Dinsdag 10 november van 10.00 tot 22.00 uur  is er de training ‘Duurzame Evenementen Organiseren’. Een intensieve training met als rode draad het verkrijgen van inzichten teneinde de beste en ecologisch meest verantwoorde bijeenkomsten te organiseren. Hierbij worden de grenzen van haalbaarheid onderzocht en aan onderzoek onderworpen. Naast algemene, nuttige tips & trics zullen drie topspecialisten op het gebied van MVO en duurzaamheid aan het woord zijn.

De training wordt georganiseerd en gefaciliteerd door Chris van Vleuten van Bureau Bergen.

Woensdag 11 november 2009 is er van 09.00 tot 18.00 uur het ‘Nationale Duurzaamheids Congres 2009’. Het thema van deze tiende editie is Verandering (Change). Het congres biedt een inspirerend programma met lezingen en een debat door vooraanstaande nationale en internationale kopstukken en voorbeelden uit de praktijk.

Meer informatie:www.bureaubergen.nl/nieuws/53/nieuwe-training-duurzame-evenementen-organiseren.html


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief