Congressen

Heropening Stayokay Egmond

Na een ingrijpende verbouwing heeft Stayokay Egmond in april haar deuren weer geopend voor de eerste gasten. Het grotendeels nieuwe hostel heeft nu 45 kamers, een bar, restaurant en vier multifunctionele zalen voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en workshops tot tweehonderd personen.

In Nederland is Stayokay sinds 85 jaar aanbieder van groeps- en budgetaccommodaties. Het hostel in Egmond, aan de rand van de duinen, dateert uit de jaren zestig. Na de verbouwing is Stayokay Egmond nu een van de mooiste hostels van Stayokay en biedt alle moderne faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Alle 45 kamers, met totaal 188 bedden, zijn voorzien van flexibele stapelbedden, douche en toilet.

De multifunctionele zalen liggen rustig en zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Desgewenst verzorgt Stayokay ontbijt, lunch, brunch en een diner, barbecue of buffet. Meerdaagse vergaderingen zijn ook mogelijk. Een vergadering is prima te combineren met een (teambuilding)activiteit en een overnachting. De ligging van de hostels biedt volop gelegenheid om te ontspannen tussen de bedrijven door. Stayokay heeft als eerste hospitality-keten in Europa het Europees Ecolabel ontvangen, hét keurmerk voor milieuvriendelijke producten en diensten.

Foto genomen door Taco van der Werf


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief