Beurzen

Henkjan Smits leent veel voor eigen verhaal

Henkjan Smits op 23 november in Expo Haarlemmermeer

Henkjan Smits op 23 november in Expo HaarlemmermeerHenkjan Smits presenteerde zijn inzichten over de Business X factor op 23 november in Expo Haarlemmermeer aan genodigden van locatie-eigenaar Libéma. Voor een verhaal over het vinden van ieders eigen onderscheidende kracht had Smits wel opvallend veel kennis van anderen nodig.

Smits had voor zijn presentatie veelvuldig leentjebuur gespeeld, zodat vele platitudes het presentatiescherm sierden, zoals ‘succes is een keuze’ en ‘als je altijd hetzelfde doet, krijg je ook altijd hetzelfde resultaat’. En ook een Cruijffiaanse uitdrukking ontbrak niet: ‘zonder doelen kun je niet scoren’.

Gelukkig voegde Henkjan Smits er nog wel de nodige anekdotes en eigen ervaringen aan toe en wist hij met zijn ontspannen vertelstijl er nog een animerende presentatie van te maken. Als ‘huiswerk’ kregen de genodigde organisatoren van zakelijke evenementen van gastheer Libéma het klankboek voor managers ‘Heb je even?’ mee voor eigen reflectie.

Arjen Lemstra en Joris Bots vertelden over hun no-nonsense beursconcept ‘branchecontact’. Voor volgend jaar staan er zes beurzen op de agenda die volgens dit concept worden georganiseerd.

De gasten konden het beursconcept gelijk in actie zien, omdat de bijeenkomst plaatsvond tijdens de beurs Ontmoet HLMRmeer. De eerste editie van deze regionale businessbeurs was met 50 stands en een 300-tal bezoekers aan de magere kant, erkende Lemstra. De drukbezochte afsluitende netwerkborrel gaf echter hoop voor de editie in 2013. 

 

Ontmoet HLMRmeer 2012 in Expo Haarlemmermeer


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief