Congressen

Head of Innovation & Creativity Disney spreekt voor het eerst in Nederland

Duncan Wardle komt spreken tijdens R.evolution of Events

Duncan Wardle is de laatste toevoeging aan de line-up van het nieuwe evenement R.evolution of events op 14 maart 2019 in World Forum The Hague. Duncan Wardle, voormalig Head of Innovation & Creativity van Disney, spreekt tijdens dit evenement voor het eerst in Nederland.

Storylines & experiences

Tijdens zijn 25-jarige carrière bij Disney ontwierp Duncan Wardle enkele van hun meest innovatieve ideeën en strategieën. Als hoofd van Innovatie & Creativiteit hielp hij teams van Disney, Lucasfilm, Marvel, Pixar, Imagineering & Animation om te innoveren. Hij maakte magische nieuwe ‘storylines’ en ‘experiences’ voor consumenten over de hele wereld. Zijn thema’s ‘Think Different’, ‘Embedding Innovation into Everyone’s DNA’ en ‘Customer Experience Magic’ zullen op 14 maart centraal staan. Zijn keynotes en masterclasses brengen een nieuwe manier van denken en revolutionaire ideeën die toepasbaar zijn in elke denkbare situatie.

Powertalks

R.evolution of events bestaat uit een show vol live entertainment, waarin de deelnemers worden meegenomen op een reis door verleden, heden en toekomst. De thema’s event design, marketing, trends en creativiteit staan tijdens de powertalks in de grote zaal centraal.

Naast Duncan Wardle wordt men geïnspireerd door sprekers Boris Veldhuijzen van Zanten (Oprichter en CEO van The Next Web) en Gijsbregt Vijn (Oprichter en Managing Director van Creative Agency Lemon Scented Tea).

Netwerken & Connecten

Het programma wordt gepresenteerd door Shelly Sterk, presentatrice en eigenaar van Sterk Media. Na afloop van de show kan men netwerken en connecten met sprekers en mede-revolutionairs in de Speakers HUB en experience zone.

50 jaar World Forum

R.evolution of events wordt door het World Forum georganiseerd in het kader van haar 50 jarig bestaan. Het kennisevent brengt op 14 maart (13.30-17.00 uur) honderden creatives, organisatoren, event professionals en organisaties bijeen om de (r)evolutie van evenementen te beleven.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief