Congressen

Harold Warmelink nieuwe directeur De Flint

Harold Warmelink (48) wordt per 1 januari 2011 de nieuwe directeur van De Flint Theater! Congressen te Amersfoort. Hij wordt daarmee de opvolger van Pieter Erkelens, die met pensioen gaat.
Harold Warmelink (links op de foto) is nu nog directeur van het Regardz Meeting Center La Vie in Utrecht en was eerder directeur van het BergHotel in Amersfoort. Eric Balemans, voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Flint, is verheugd met het aantrekken van Warmelink. "De Flint is een fantastisch theater met grote uitdagingen in de komende jaren. Met Warmelink krijgt De Flint een ondernemende directeur met hart voor cultuur, die met een heldere visie die uitdagingen aan gaat. Hij neemt een schat aan kennis en ervaring mee als het gaat om ondernemerschap, gastvrijheid en maatschappelijk ondernemen. Zijn enthousiasme is daarnaast inspirerend voor onze mensen."

Warmelink is een warm voorstander en initiator van maatschappelijk ondernemen. In Amersfoort richtte hij de Stichting B-art (www.bartamersfoort.nl), Stichting Gastvrij (www.stichtinggastvrij.nl) en de Stichting Met het Oog op Amersfoort (www.methetoogopamersfoort.nl) op. Daarnaast was hij lid van het bestuur Amersfoort 750, Amersfoort Prominent en voorzitter van HOST Midden Nederland. Momenteel is hij voorzitter van het Platform zakelijk toerisme Utrecht, lid van het bestuur stichting citymarketing Amersfoort, vice voorzitter van de raad van toezicht van U-support, voorzitter van de raad van toezicht van stichting Gastvrij en voorzitter van de stichting Met het Oog op Amersfoort.

In 2002 ontving hij de Erasmusspeld van de Gemeente Rotterdam. De speld wordt uitgereikt aan mensen die zich gedurende een lange periode verdienstelijk hebben gemaakt voor de Rotterdamse samenleving op sociaal, cultureel, sportief en/of economisch gebied. In 2007 werd hij verkozen tot meest markant horecaondernemer van Midden Nederland.
Harold Warmelink is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in de wijk Vathorst in Amersfoort. Hij is vereerd met zijn benoeming en vastbesloten deze uitdaging tot een succes te maken:. "Juist in tijden van bezuinigingen ontstaan de mooiste kansen."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief