Congressen

Hans Wibbens naar Eden Hotel Group

De Eden Hotel Group heeft in Hans Wibbens (45) de nieuwe operationeel directeur gevonden waar het naar op zoek was. Zijn dienstverband begint op 1 maart aanstaande.
Wibbens werkt al jaren in de hotelindustrie. Sinds 2006 was hij operations director bij Bilderberg Hotels. Daar was hij verantwoordelijk voor de aansturing van negentien hotels in het vier- en vijfsterrensegment met ruim 1.300 medewerkers. Daarnaast heeft hij ruime ervaring opgebouwd als operations director bij Golden Tulip en bij Autogrill en werkte hij als general manager bij NH Koningshof.

De directie van Eden Hotel Group is ervan overtuigd dat Wibbens de juiste persoon is voor deze functie. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat Hans met zijn ervaring onze groep versterkt en een goede bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van Eden Hotel Group,” aldus algemeen directeur Léon Dijkstra.

Eden Hotel Group heeft meer dan 1.900 kamers in hotels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zutphen, Maastricht en Emmen, plus diverse restaurants en concepten, zoals Café Americain en Brasserie FLO in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. Het Nederlandse familiebedrijf is in 1977 opgericht door de familie Dijkstra.
 
www.edencityhotels.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief