Congressen

Hands-on Workshop over duurzaamheid

Kees Duijvestein, een pionier op het gebied van integratie van duurzaamheid in de dagelijkse werk- en leefomgeving, geeft samen met Terry van de Heide een lezing en workshop voor leden van GMIC en andere geïnteresseerden. De bijeenkomst vindt plaats op 28 augustus in het Haags Openbaar Vervoers Museum.

Duijvestein behandelt onder meer het door hem ontwikkelde ’4 P duurzaamheidsmodel’. In dit praktisch toepasbare model wordt het begrip People, Planet, Profit gekoppeld aan de P van Project.

Na een introductie van 30 – 40 minuten zal hij samen met de aanwezigen in kaart brengen bij welke aspecten van duurzaamheid de prioriteiten van de meeting- en eventbranche en hun klanten liggen en hoe daar mee om gegaan kan worden. De basis hiervoor zijn de ervaringen en ideeën van de aanwezigen.

Terry van der Heide is directeur/eigenaar van TVDH architecten. Zij zal haar ervaringen delen op het gebied van architectuur, voedsel en duurzaamheid. TVDH maakt gebruik van het eerder genoemde ‘4 P duurzaamheidsmodel’.

Datum & tijd: Dinsdag 28 augustus 2012, aanvang 15.30 uur
Locatie: Haags Openbaar Vervoers Museum, Den Haag
Kosten: € 15,- voor leden en € 25,- voor niet-leden

Hier kunt u zich inschrijven


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief