Beurzen

Han Leenhouts spreker en moderator op Euroshop

Han Leenhouts, beurstrainer Sales and Pepper

Beurstrainer Han Leenhouts van Sales and Pepper geeft een presentatie tijdens Euroshop in Messe Düsseldorf. Tevens is hij de moderator van de Expo + Event Stage tijdens ‘s werelds grootste internationale retailvakbeurs die plaatsvindt van 16 tot en met 20 februari.

De menselijke factor

Leenhouts lezing in de gaat over de menselijke factor bij beursdeelnames en vindt plaats op zondag 16 februari van 11:30 – 12:00 op de Event + Expo Stage in Hal 4. Waar doorgaans veel wordt gesproken over beursconcepten en beursstands, daar wordt volgens hem weinig gepraat over de laatste, essentiële schakel in het beurstraject: de mensen die moeten zorgen voor de conversie van contact naar contract. Hij vertelt hoe je de menselijke factor bij een beursdeelname kunt optimaliseren, met als resultaat een (veel) hoger rendement.

18 sessies

De internationaal opererende beurstrainer modereert daarnaast de overige 18 sessies die verspreid over vier dagen plaatsvinden op dit podium.

Onderwerpen zijn onder meer internationaal exposeren – bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, Latijns Amerika en Afrika –, digitalisering, beurslogistiek, standontwerp, toepassingen van nieuwe/andere materialen, young leadership en de toekomst van beurzen.

Op donderdag 20 februari van 11:30 – 12:00 uur wordt het programma afgesloten met de design-lessen uit de Exhibitor Magazines’s EuroShop Award, de prijzen voor de beste stands op Euroshop.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief