Congressen

Hampton by Hilton debuteert in Nederland met dubbele opening

Hilton Worldwide heeft zijn eerste Hampton by Hilton in Nederland geopend. Een tweede vestiging volgt binnenkort. Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol valt onder een franchiseovereenkomst met The Vincent Hotel Group, en heeft zijn eerste gasten vorige week verwelkomd. Een tweede hotel, Hampton by Hilton Amsterdam/Arena Boulevard, opent half mei zijn deuren en is gelegen naast de Amsterdam ArenA. 

Hampton by Hilton is de middenklassenketen van Hilton Worldwide. In 2009 werd het eerste Europese hotel opent en inmiddels zijn er in Europa meer dan 60 hotels in bedrijf of in ontwikkeling. De keten telt wereldwijd bijna 1900 hotels en is door het magazine Entrepreneur voor het derde achtereenvolgende jaar verkozen tot beste franchiser. Het is de enige hotelketen die ooit de eerste plaats op deze lijst heeft bereikt.

Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President Development voor Europa en Afrika bij Hilton Worldwide: "Met de introductie van Hampton by Hilton brengen we een vijfde merk naar Nederland, een enorm succes voor ons multi brand-aanbod in dit land. Onze middenklassenketen heeft zich bewezen als marktleider in deze sector en we hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwste vestigingen bij de luchthaven en de Arena enorm populair worden."

Beide hotels bieden het volledige servicepakket van Hampton by Hilton, zoals gratis toegang tot internet, warm ontbijt inbegrepen bij de kamerprijs, 24 uur per dag snacks, evenals zakelijke faciliteiten en fitnesscentra. De kamers zijn standaard uitgerust met het 'Clean and Fresh Hampton Bed', een moderne badkamer, een 32 inch-tv en een kluisje. Voor elk verblijf geldt Hamptons '100% Satisfaction Guarantee': wie niet tevreden is, hoeft niet te betalen.

Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol is een verbouwd kantoorpand en heeft 181 kamers, een eigen parkeerterrein en ligt op één treinstation verwijderd van de luchthaven. Hampton by Hilton Amsterdam/Arena Boulevard heeft 254 kamers en ligt pal naast de Amsterdam ArenA, met de Heineken Music Hall, de Ziggo Dome, een bioscoop met 14 zalen en een groot winkelcentrum op loopafstand.

Vanaf beide hotels is er een rechtstreekse treinverbinding naar Amsterdam Centraal Station en de luchthaven.

Hampton by Hilton hotels nemen deel aan Hilton HHonors, het enige loyaliteitsprogramma dat Points & Miles biedt voor hetzelfde verblijf, zonder black-outdata voor het inwisselen ervan. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief