Congressen

Den Haag trapt Cyber Security Month af met One Conference

De Europese Cyber ​​Security Maand wordt op 1 oktober in Den Haag ingeluid met het driedaagse congres One Conference. Het is een internationaal gerenommeerde conferentie op het gebied van cybersecurity en wordt georganiseerd door de Nederlandse overheid. Congresonderdelen zijn onder andere de Europol-INTERPOL cybercrime-conferentie, de Unleashing Cyber ​​Security Summit, een congres over de toekomst van quantum technologie en de Hardwear.io Security Conference & Training als een pre-event.

Innovatievloer

Deze editie van de One Conference wordt verlengd met een extra dag: donderdag 3 oktober, wat mogelijk wordt gemaakt in samenwerking met de stad Den Haag. In lijn met de One Conference wil de stad de uitwisseling van kennis, ideeën en innovaties op het gebied van cyberbeveiliging stimuleren voor een veiligere toekomst. Gedurende de drie dagen zullen toonaangevende sprekers van over de hele wereld inzichten en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity delen. Dit jaar is het thema van de One Conference ‘Onze toekomst veilig houden, innovatief zijn, alert blijven’.

Een nieuwigheid dit jaar is de Innovation Floor. Gedurende drie dagen demonstreren 15 organisaties in nauwe samenwerking met de stad Den Haag hun innovaties op het gebied van cyberbeveiliging.

Hâck Den Haag

Aan de vooravond van de EU Cyber ​​Security Month zet de gemeente Den Haag de toon door haar eigen digitale beveiliging te testen. In samenwerking met het Nederlandse cybersecuritybedrijf Cybersprint organiseert de stad de hackwedstrijd ‘Hâck The Hague’. De 2019-editie van deze wedstrijd vindt plaats in het stadhuis op 30 september, wanneer het Atrium van het stadhuis van Den Haag wordt getransformeerd in ‘The Hague Hackers Dome’. De beste nationale en internationale ethische hackers – van studenten tot professionele hackers – worden uitgenodigd om digitale kwetsbaarheden in de digitale infrastructuur van de gemeente en haar leveranciers op te sporen.

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief