Congressen

Grootste congreszaal op de Heuvelrug

Grootste congreszaal op de Heuvelrug

Gratis parkeren, centraal gelegen in Nederland, prachtig landgoed met natuur in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, historie, hotel met 110 kamers, terras en lekker eten: een bezoek aan Hotel Congrescentrum Landgoed Zonheuvel in Doorn heeft veel weg van een paar dagen uit.

De congreszaal van Hotel Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel, met een capaciteit tot 500 personen, is gelegen in het hoofdgebouw het Paviljoen. De grootste congreszaal in de directe omgeving. Dit is slechts één van de ruim dertig van beschikbare vergaderzalen – breakoutruimtes, verdeeld over vier verschillende gebouwen. Naast het klassieke Maarten Maartenshuis bevind zich het Openluchttheater uit 1936. Een congres middenin een sprookjesachtige omgeving behoort ook tot de opties. Het 47 hectare landgoed met vele wandelroutes nodigt uit tot inspirerende gesprekken en ontspanning.

Van modern tot klassiek, er is ongetwijfeld een zaal die voldoet aan uw wensen. Op de website www.landgoedzonheuvel.nl vind u een overzicht van alle vergaderzalen per gebouw. Tevens kunt de vergaderzalen online filteren op capaciteit in u-opstelling, zodat u direct een beeld krijgt van de beschikbare mogelijkheden voor uw gezelschap. Natuurlijk kunt u bellen voor een vrijblijvende rondleiding via 0343-473515 of stuur een email naar sales@landgoedzonheuvel.nl

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief