Congressen

Groots branchefeest sluit EvenementContact af

EvenementContact wordt dit jaar afgesloten met een groots feest voor de branche. De evenementenvakbeurs viert op 14 maart zijn vijfde editie. Organisator Arjen Lemstra verwacht 250 standhouders en 3.000 eventprofessionals te mogen ontvangen in Expo Haarlemmermeer.

Lemstra: "Na een succesvolle netwerkborrel op de editie van 2012, willen we bij de jubileumeditie meer. Logisch gevolg: we gaan van een borrel naar een feest. En dan een ongedwongen feest zonder boodschap, zonder sprekers, maar wel met patat, bitterballen, bier en leuke artiesten.
Het branchefeest wordt georganiseerd in samenwerking met het Boekingsburo en Eventbranche. Doel is dat tussen de 750 en 1.000 branchegenoten na de beursdag blijven meefeesten."

Er zal een mooie line up komen, belooft Lemstra. De eerste artiest die hij bekend maakt is Ben Saunders, winnaar van ‘The Voice Of Holland’. Onlangs was hij de grote winnaar bij de TMF Awards. De zanger won awards in de categorieën ’Beste Man’ en ’Beste Live Act’. Daarnaast mocht hij de ’TMF Borsato Award’ in ontvangst nemen.

Toegangskaarten zijn aan te vragen via de website van de EvenementContact.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.