Congressen

Groningse hotels verder onder de vlag van Best Western Hotels & Resorts

Hampshire Hotel Plaza Groningen_ Best Western Hotels

Plaza Groningen en Groningen Centre sluiten zich per 1 april 2018 aan bij Best Western Hotels & Resorts. De hotels gaan verder onder de namen Best Western Plus Hotel Groningen en Best Western Hotel Groningen Centre. Met de aansluiting bij Best Western behouden de hotels hun eigen identiteit en maken zij gebruik van de naamsbekendheid en het distributienetwerk van Best Western Hotels & Resorts.

Best Western Plus Hotel Groningen, nu bekend onder de naam Hampshire Hotel – Plaza Groningen, ligt op het snijpunt tussen de A7 en de A28 aan de rand van de stad Groningen. De achterzijde van het hotel grenst aan natuurgebied Hoornsemeer. De komende maanden worden 23 Standaard Kamers gerenoveerd en voorzien van nieuwe bedden, vloerbedekking, gordijnen en badkamers. Ook het binnenzwembad wordt vernieuwd.
De gemeenteraad van Groningen heeft ingestemd met het zogenaamde Meerplan. Na uitvoering van het Meerplan komt het hotel aan het meer te liggen. Het meer wordt uitgegraven naar het hotel toe en het hotel wordt voorzien van een nieuw terras. Tussen het meer en het hotel zal een boulevard worden gemaakt.

Best Western Hotel Groningen Centre, nu Hampshire Hotel – Groningen Centre, ligt binnen de stadsgrachten op tien minuten loopafstand van het Centraal Station en de Grote Markt en beschikt over 77 hotelkamers, waaronder ook luxe kamers. Daarnaast zijn er zes volledig ingerichte appartementen (tegenover het hotel) voor langer verblijf.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief