Beurzen

GroenTechniek Holland trekt zo'n 17.500 bezoekers

De vierde editie van het evenement GroenTechniek Holland heeft ruim 17.500 professionals die werkzaam zijn in de groene openbare ruimte ontvangen. Dat is een lichte stijging ten opzichte van de ruim 16.000 bezoekers in 2017. Het tweejaarlijkse vakevenement in Biddinghuizen vond plaats tussen 10 en 12 september 2019.

170 deelnemers

Ruim 170 deelnemers presenteerden meer dan 4.000 machines van ruim 450 merken. In de eerste onderzoeksresultaten onder bezoekers worden met name de paviljoens Rent a Park over het invullen van tijdelijk lege openbare, ruimte met een tijdelijk stadspark, het testparcours en het Zero Emission Paviljoen met alles over elektrificatie, genoemd.

Gouden Klavertje Vier voor X Tweel Turf radiaalband

De Michelin X Tweel Turf radiaalband zonder lucht won het Gouden Klavertje Vier, de innovatieprijs voor de meest opvallende innovatie op GroenTechniek Holland. De vakjury beoordeelde welke van alle ingezonden innovaties het meest vernieuwend en onderscheidend zijn voor de groensector: “Deze band is voor het eerst leverbaar in Nederland en een innovatie met veel impact,”aldus de jury.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief