Congressen

Groenendael toont haar nieuwe kamerconcept

Groenendael Hotel & Conferentiecentrum opent op maandag 1 oktober van 15:00 uur tot 19:00 haar deuren voor een open dag voor haar relaties. Tijdens dit event kan iedereen persoonlijk kennis maken met het nieuwe kamerconcept en de nieuwe marktpositionering.

“Als eersten krijgen zij op die dag een totaal gerenoveerde en nieuwe hotelkamer van ons conferentiecentrum te zien. De aankomende maanden wordt de renovatie verder uitgerold en worden de 100 hotelkamers en de gangen van Groenendael vernieuwd volgens dit nieuwe kamerconcept”, vertelt Bram Meijer, general manager van Groenendael.

“Het mooie van de open dag is dat we een soort co-creatie creëren, door alle ideeën, op- en aanmerkingen van de bezoekers mee te nemen in de verdere uitrol van het hotelkamerconcept’, aldus Meijer.

Naamsverandering

De exclusieve locatie waar Philips haar topkader trainde, is nu toegankelijk voor heel ondernemend Nederland. Om dit beter kenbaar te maken is de naam Groendael Philips Management Training Centre vervangen voor Groenendael Hotel & Conferentiecentrum.

Meijer: “Wil je je verbinden met en ook toegankelijker worden voor alle type bedrijven, dan is een naamsverandering een logisch gevolg. Dat neemt vanzelfsprekend niet weg dat Philips nog steeds een goede klant blijft van ons, maar dat we ons daarnaast ook actief gaan richten op de reguliere, landelijke vergader- en congresmarkt.”

Daarnaast is er de nieuwe samenwerking tussen Groenendael Hotel & Conferentiecentrum en Regardz. Groenendael werkt onder andere volgens dezelfde (contract)afspraken en prijsstructuur als de andere Regardz locaties. “Geen nieuwe onderhandelingen, geen nieuwe afspraken en wel zo transparant”, aldus Bram Meijer.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief