Congressen

Groene Hart is een bijzondere locatie rijker

Evenementenlocatie ‘de Dyck’ in Woubrugge viert op 24 mei haar opening met een receptie voor de branche. Wat vierenhalf jaar geleden begon als een klein plannetje om iets te gaan doen naast het boerenbedrijf in de vorm van recreatie en zakelijk toerisme is uitgegroeid tot een volwaardige evenementenlocatie midden in het Groene Hart.De kern van het complex van ‘de Dyck’ wordt gevormd door een authentieke boerenschuur uit 1930. De originele houten balkenconstructie van de schuur zorgt gecombineerd met veel glas, een strakke inrichting en industriële elementen voor een eigentijdse, multifunctionele locatie met een landelijke touch.

‘De Dyck’ beschikt over zes zalen met een totale oppervlakte van 500 m2, een terras van ruim 400m2 met uitzicht over het weidse groene polderlandschap. De locatie heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De ligging aan het water en het grote terrein om de locatie heen biedt ruimte voor recreatie en evenementen.

Op donderdag 24 mei zal vanaf 17.00 uur een openingsreceptie worden gehouden voor branchegenoten. Speciaal voor deze dag heeft DCRT – exclusive event decorations gezorgd voor de styling en inrichting, zodat iedereen met eigen ogen kan zien wat de mogelijkheden zijn op deze nieuwe locatie.

Hier kunt u zicht aanmelden

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief