Congressen

Groen vergaderen doet u bij Hotel Mitland

Utrecht is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Het is dan ook al jaren een geliefde stad voor een zakelijke bijeenkomst. Toch zoekt men ook steeds vaker een unieke en vooral groene locatie. Wanneer u dit alles wilt combineren is Hotel Mitland een logische keuze.

Het rustig gelegen 4-sterren hotel ligt namelijk aan de rand van Utrecht in een groen stadspark. Vanuit het hotel is het bruisende centrum binnen handbereik en kijkt u uit op een prachtige fortgracht. Met hetzelfde gemak verkent u ook de nabijgelegen Utrechtse Heuvelrug.

Bezoekers van Hotel Mitland hóeven de deur echter niet uit. Naast een tot in de puntjes geregelde bijeenkomst in een van de multifunctionele vergaderzalen of een comfortabele overnachting beschikt het hotel over een eigen restaurant, bowlingcentrum én zwembad met sauna. Het heeft daarnaast een prachtig terras aan het water en reist u met de auto dan kunt u eenvoudig op de naastgelegen parkeerplaats parkeren.

Als echt familiebedrijf heeft Mitland ondanks haar grootte een informeel en gastvrij karakter weten te behouden. Door de ligging in stadspark Voorveldse Polder én de duurzame bedrijfsvoering (een Gouden Green Key sinds 2012) is het al jaren een van de groenste hotels van de Domstad. Komt u binnenkort persoonlijk kennismaken? Wij laten u graag onze vernieuwde hotelkamers, bijzondere themasuites én conferentiezalen zien.

Mitland Hotel Utrecht BV
Ariënslaan 1, 3573 PT Utrecht
T +31 (0)30 271 58 24
E info@mitland.nl
www.mitland.nl

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief