Congressen

Green Meetings Industry Council Nederland opgericht

Tijdens de MICE Travel Fair (22 september in het Media Plaza in Utrecht) is de Green Meetings Industry Council Nederland opgericht. De GMIC is in 2004 opgericht en gevestigd in de Verenigde Staten. De non-profit organisatie stelt zichzelf tot doel om haar leden (organisatoren, planners, accommodaties en toeleveranciers) van educatie en informatie op het gebied van duurzaamheid te voorzien.
Aan het eind van de beursdag vond de lancering van de Green Meetings Industry Council plaats. Het (tijdelijke) bestuur was hiervoor naar Utrecht gekomen en liet weten dat  de Dutch chapter inmiddels al negentien leden heeft. "We moeten minstens naar de dertig leden", zei vice-voorzitter Eric Bakermans van het NBTC. Hij benadrukte in zijn openingswoord nog maar eens dat het bundelen der krachten erg belangrijk is." Na afloop van de MICE Travel Fair waren er alweer een paar aanmeldingen bij gekomen. 

Het lidmaatschap kan zowel op persoonlijke als bedrijfsmatige basis worden afgenomen. Het (voorlopige) bestuur van de GMIC-NL bestaat uit Ivo Lammers (Parthen), Babs Nijdam (Amsterdam RAI), Eric Bakermans (NBTC), Wietse Bijzeit (Dorint) en Charlotte Kamermans. 

www.greenmeetings.info

Bronnen: GMIC en Mice Travel


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief