Congressen

Green Key ''goud'' voor Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central mag toetreden tot de Gouden Green Key-brigade. De Green Key is het internationale keurmerk voor recreatieve bedrijven die serieus bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en met zorg omgaan met de omgeving.
Directeur Karin Rademaker is erg trots op het behalen van het keurmerk. “Er is bijna een jaar lang gewerkt om aan de Green Key-eisen te voldoen. Het behalen van Goud bewijst dat we op de goede weg zaten. Jarenlang hebben we bij iedere investering gekeken naar zuinig energieverbruik en ook op maatschappelijk gebied nemen we onze verantwoordelijkheid. Het fijnste is om van het hele team bevestigd te krijgen dat iedereen graag zijn steentje bijdraagt en meedenkt. De ”operatie lampen” is zo’n voorbeeld van een project. We zijn drie weken bezig geweest om een groot deel van de lampen te vervangen door led-lampen. De techniek is gelukkig de laatste jaren enorm verbeterd en led is nu ook beschikbaar in warmer licht. Daarnaast gebruiken we onder andere milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en scheiden we schoon plastic; alleen op een kantoor scheelt dat al een afvalzak per week."

Golden Tulip Hotel Central staat in hartje ”s-Hertogenbosch en bestaat uit 125 kamers (waarvan drie suites), twaalf multifunctionele vergaderzalen en de prachtige middeleeuwse gewelvenkelder “De Hoofdwacht” voor recepties, diners en feesten. Daarnaast zijn er restaurants, twee bars en heeft het fitnesscentrum op de zevende etage uitzicht op de St. Jan kathedraal. Central investeert telkens in nieuwe zaken om het comfort voor de gasten groter te maken. Op dit moment krijgen de kleinere vergaderzalen nieuwe lichtdichte gordijnen en een opfrisbeurt en sinds eind januari is WIFI voor de hotel- en vergadergasten gratis.

Op de foto: Uit handen van RTL4 weervrouw Helga van Leur (links) ontvangt Karin Rademaker het gouden Green Key-certificaat.

www.goldentulip.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief