Congressen

Gratis stands voor starters op EvenementContact

EvenementContact geeft drie  stands weg aan startende ondernemers in de evenementenbranche. Jonge bedrijven kunnen zich voor 7 februari aanmelden. Vervolgens kunnen mensen online stemmen en zo bepalen welke starters een gratis deelname verdienen.

Bij de editie van vorig jaar heeft organisator BrancheContact deze startersactie voor het eerst gehouden. Meer dan dertig startende ondernemers meldden zich aan en duizenden hebben hun stem uitgebracht. Op die manier kwamen ook de starters die niet bij de top drie hoorden onder de aandacht.

Als starter mag je niet langer dan één jaar ondernemen. Een nieuw gestart bedrijf dat langer dan één jaar in de branche onderneemt is uitgesloten van deelname. Aanmelden kan door voor 7 februari 2013 een e-mail met een korte motivatie te sturen naar jacqueline@branchecontact.nl.

Na goedkeuring kun je online een stand boeken onder de categorie 'Starters'. Hiermee heb je automatisch een online profiel waarop je tekst, foto's en Youtube-filmpjes kunt plaatsen.

Na sluiting van de inschrijving kan de branche via een online poll stemmen op de starter, waarbij het geoorloofd is om als deelnemer zelf om zoveel mogelijk stemmen te werven. De statistieken van de poll zijn live te volgen. Stemmen kan tot 18 februari 2013 waarna de drie winnaars bekend worden gemaakt.

Evenementcontact vindt plaats op 14 maart 2013 in Expo Haarlemmermeer.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief