Congressen

Gratis masterclasses PR en Communicatie voor eventmanagers

Speciaal voor eventmanagers organiseert Winkelman Van Hessen gratis masterclasses PR en Communicatie. Aanleiding is de signalering dat er steeds vaker een beroep wordt gedaan op de communicatieskills van eventmanagers. De reeks van vier masterclasses, die op 17 juni van start gaat, gaat in op de mogelijkheden en praktische toepassingen van PR, communicatie, en (social) media ter versterking van evenementen.
Als één van Nederlands grootste zelfstandige communicatieadviesbureaus, combineert WvH al 35 jaar expertise op het gebied van communicatie en events. Directeur Special Projects en Innovatie Maurice Westerwoudt: “De inzet van communicatie en PR is bepalend voor het succes van een event. Het is dé manier om je boodschap bij bezoekers te laten beklijven. Wij weten dat als geen ander en delen graag onze kennis met eventmanagers.”
 

PR Basics 2.0

De eerste masterclass, PR Basics 2.0, vindt plaats op 17 juni bij WvH in Den Haag. Het doel van deze masterclass is inzicht krijgen in de basics van het creëren van publiciteit: hoe on- en offline media nieuws maken en hoe je zelf – goed voorbereid – nieuws kunt creëren. Na de zomer volgen masterclasses over crisiscommunicatie, mediatraining en social media. Het aantal plaatsen per masterclass is beperkt. Aanmelden kan hier.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief