Congressen

Gouden Green Key voor Willibrordhaeghe

Conferentiehotel Willibrordhaeghe in Deurne heeft de Gouden Green Key-status bereikt. Dat betekent dat het bedrijf voldoet aan de hoge duurzaamheidseisen van dit internationale keurmerk.Willibrordhaeghe is al enige tijd serieus en controleerbaar bezig met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en zorg voor milieu op het bedrijf en in de omgeving. Het conferentiehotel voldoet aan 26 verplichte en 22 optionele maatregelen voor milieubewust ondernemerschap. De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt.

 "Het zoveel mogelijk ontzien van het milieu tijdens onze bedrijfsactiviteiten zien we als één van onze belangrijkste doelstellingen", vertelt Peter Vos, directeur Willibrordhaeghe. "De beperking van de milieubelasting en de beheersing van de milieurisico’s zijn in Willibrordhaeghe dan ook de verantwoordelijkheid van zowel het management als van iedere medewerker."

De jaarlijkse uitreiking van de Green Keys vindt op 10 januari in Amersfoort plaats. Helga van Leur, weervrouw bij RTL4 en specialist op het gebied van weer, klimaat en duurzaamheid,  
zal dan het certificaat aan Willibrordhaeghe en andere Nederlandse Green Key-ondernemers overhandigen.

Op de foto: Directeur Peter Vos (r) en coördinator Green Key Paul Donkers (l) van Willibrordhaeghe.

www.willibrordhaeghe.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief