Congressen

Gouden Giraffe breidt uit met twee awards

Giraffen

De Gouden Giraffe Event Awards voor de beste marketing- en communicatie-events van Nederland, breiden dit jaar uit met een prijs voor het meest duurzame evenement en een prijs voor de belangrijkste innovatie in live communicatie.

De evenementenprijzen worden dit jaar op maandag 3 april uitgereikt in de TheaterHangaar in Katwijk. Evenementenbureaus, organisatoren en opdrachtgevers kunnen tot 6 maart hun event inschrijven voor de Gouden Giraffe verkiezing.

Groene Giraffe

Voor het eerst kan men zich aanmelden voor de Groene Giraffe. “Op het gebied van live communicatie en experience marketing is duurzaamheid al jaren een belangrijk thema, maar 2023 wordt het jaar van geen woorden maar daden”, aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl, organisator van de Gouden Giraffe-verkiezing. “De volgende logische stap is dan ook een onderscheiding, de Groene Giraffe, voor het meest duurzame event van Nederland.”

Innovatie Award

Ook nieuw is de Gouden Giraffe Innovatie Award. Weikamp: “Nederland staat wereldwijd hoog aangeschreven als het gaat om het niveau van live communicatie en experience marketing. Een van de doelstellingen van de Gouden Giraffe verkiezing is de kwaliteit van events nog verder op te schroeven. Innovatie is daarbij ontzettend belangrijk.”
De twee andere buitencategorie prijzen zijn de Next Generation Award (met een jury van eventstudenten) en de publieksprijs voor het meest Creatieve event.

Zes categorieën

Daarnaast worden er zoals gebruikelijk Gouden Giraffes uitgereikt in zes categorieën Interne/Teambuilding events, Relatie/Community events, Congressen/Kennis-events, Beurzen, Brand events en PR/Mediawaarde events.
“Het gaat niet om festivals of andere publieksevenementen, maar zoeken we naar de beste events, live communicatie en experience-marketingprojecten, die ingezet worden door merken, bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties”, verduidelijkt Weikamp.

Presentaties van de deelnemers

Op 3 april presenteren alle deelnemers overdag in Hangaar2 in Katwijk hun eventconcept aan de vakjury en worden ’s avonds in de naastgelegen TheaterHangaar de prijzen uitgereikt. Voor beide gelegenheden zijn er tickets beschikbaar.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief