Congressen

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag rond de eerste fase renovatie af

In Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is half augustus de eerste fase van een uitgebreide renovatie afgerond. De afgelopen maanden hebben de gevel en alle hotelkamers een complete metamorfose ondergaan.
 Eerder dit jaar werd aangekondigd dat het hotel in Zoetermeer definitief afscheid neemt van het driesterren Tulip Inn concept. Na de renovatie zal het hele hotel onder de viersterren vlag van Golden Tulip verder gaan.

Begin dit jaar is de ingrijpende verbouwing gestart. De renovatiewerkzaamheden vonden steeds plaats in afgescheiden ruimtes om ervoor te zorgen dat de hotelgasten zo min mogelijk hinder van de verbouwingsactiviteiten zouden ondervinden.
 
Tijdens deze eerste fase van de renovatie heeft de gevel een hedendaagse uitstraling gekregen en zijn 60 hotelkamers stuk voor stuk modern en comfortabel ingericht. Het bijzondere aan deze kamers is dat ze een grote nis in het raamkozijn hebben waardoor de kamers groter zijn geworden en ze fungeren tevens als zitje. Er is gebruik gemaakt van moderne duurzame materialen waardoor de kamers zowel voor de zakelijke- als de leisure gasten erg aantrekkelijk zijn geworden.

Fase twee van de renovatie bestaat uit het opknappen van de begane grond, zowel binnen als buiten, het creëren van een nieuwe restaurantingang en het renoveren van het restaurant en de nieuwe bar. Naar verwachting zullen deze werkzaamheden in het eerste kwartaal van 2015 zijn afgerond.

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is onderdeel van de Golden Green Hotels. De andere hotels die onder de Golden Green Hotels vallen zijn Golden Tulip Noordwijk Beach, Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre en IBIS Leiden Centre.

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.