Congressen

Goed nieuws

Goed nieuws voor iedereen die voor anderen zakelijke bijeenkomsten organiseert. De interesse bij bedrijven om in 2010 evenementen te organiseren is met bijna 25 procent gestegen in vergelijking met hiervoor in 2009. Dit blijkt uit een peiling van Incentive Europe onder haar relaties.

Anders dan de bedrijfsnaam doet vermoeden organiseert Incentive Europe zakelijke bijeenkomsten in de breedste zin van het woord, vooral voor het bedrijfsleven.

Eind 2008 belde het bedrijf haar relaties om de markt voor 2009 te peilen. ‘Bereidheid nul’, omschrijft directeur Rob den Hartog de respons van ruim een jaar geleden. Of om het in cijfers uit te drukken: 18 procent ging zeker een evenement organiseren, 45 procent overwoog het en 37 was niet van plan om iets te (laten) organiseren.

Vorige maand werd deze exercitie herhaald en dit keer met een veel positiever resultaat. Van de 308 respondenten weet 50 procent zeker dat ze een evenement gaat organiseren in 2010 en 36 procent overweegt de organisatie van een evenement (maar wacht nog even af). Slechts 14 procent zegt in 2010 geen evenement te gaan organiseren.

Voor Rob den Hartog is duidelijk wat hem komend jaar  te doen staat: ‘Zorgen dat we  op het juiste moment aan de bel hangen’.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief