Congressen

Gloednieuw Best Western hotel in Woerden

Na sluiting van het Best Western hotel in Woerden in november 2014 maakt Best Western bekend dat er een volledige renovatie van het voormalige hotel is gestart. Het bestaande pand is volledig gestript en wordt opnieuw opgebouwd. Na een volledige renovatie opent op 1 februari 2016 het gloednieuwe Best Western City Hotel Woerden aan de Utrechtsestraatweg in Woerden.
 Het hotel, op drie sterren plus niveau, beschikt over 64 comfortabele kamers, een aangename ontbijt/loungeruimte, een vergaderzaal en een gezellige bar waar men terecht kan voor een drankje en een snack. Voor groepen is er de mogelijkheid om uitgebreid te dineren.
 
Alle kamers worden voorzien van onder andere airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een LED TV, een bad of douche, een gastenkluisje, een koelkastje en gratis en snel draadloos internet. Er is voor dezelfde comfortabele boxsprings gekozen als die van zusterhotel Best Western Plus City Hotel Gouda. Enkele kamers kunnen met elkaar geschakeld worden, waardoor er Connecting Rooms ontstaan. Ook beschikt het hotel over enkele drie- en vierpersoonskamers.
 
Naast overnachten kan er ook worden vergaderd bij Best Western City Hotel Woerden. De zaal is geschikt voor 2 tot 30 personen en beschikt over daglicht, airconditioning, modern audiovisueel apparatuur, gratis Wi-Fi, verschillende vergaderarrangementen en diverse cateringmogelijkheden.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief