Beurzen

Gezellig samenzijn in opslagtank

Grootformaat print aan de binnenzijde van de tankstand van Verwater op StocExpo
De tankstand van Verwater op StocExpo
De tankstand van Verwater op StocExpo

De meeste levendige stand op de StocExpo in Ahoy was die van opslagtankspecialist Verwater. Door zijn hoogte al een opvallende verschijning, maar het was vooral het vele volk en de sfeer die de aandacht trok.

“We zijn niet zulke beursgangers”, stelt Sales & Marketing Assistant Nora de Lange. “Maar aan de StocExpo doen we altijd mee, al vanaf de eerste editie.” De beurs die nu haar zevende editie  beleefde, is een vast ontmoetingsmoment voor deze internationale branche. De bezoekers komen uit de hele wereld. “Je begint hier in het Engels en daarna hoor je wel waar iemand vandaan komt”, aldus De Lange.

Alles draait om netwerken, legt ze uit. Vandaar dat het verwennen van de gasten voorop staat. Dat begint al bij de registratie die Verwater voor haar relaties verzorgd. In totaal 250 dit keer. De bar heeft een prominente rol in de stand. Hier kun je onder meer Belgisch bier en Belgische bonbons krijgen. “Als verwijzing naar onze Belgische vestiging. En een Belgisch biertje is toch meer bijzonder dan een gewoon pilsje”, verklaart Nora. De bar wordt bemand door Sofie en Laurien, die normaliter de telefoon opnemen bij respectievelijk de vestigingen in het Belgische Essen en Amsterdam. “Dat is leuk voor de mensen, want dan zien ze ook eens een keer wie ze altijd aan de telefoon hebben.” Beschuit met muisjes, vanwege de geboorte van een kind van één van de medewerkers, maken het thuisgevoel dat past bij dit familiebedrijf helemaal af.

Een stand in de vorm van een opslagtank is geen vreemde keuze, gezien het specialisme van Verwater. “Dat doen we al langer”, vertelt de Lange. “Deze is wel weer hoger en ruimer, dan de vorige. En in de bar zitten led-lampen, zodat het niet zo warm wordt. En ik vind het vooral leuk dat de ‘jacks’ die we gebruiken om tanks te liften in de stand zijn verwerkt.”

Wat mij opvalt is dat door de bouw, inrichting en met name de juiste maatvoering van de openingen in de ‘minitank’ een intieme sfeer is gecreëerd die anderzijds zeer toegankelijk is. Daardoor blijft het drie dagen durende ‘feestje’ van Verwater een geïntegreerd onderdeel van de beurs.

Beurs StocExpo
Pay-off Europe’s leading international event for the tank terminal industry
Data 22 -24 maart 2011
Beurslocatie Ahoy Rotterdam
Exposant Verwater
Standontwerp Eldee Expo Designers

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief