Congressen

Gewelvenkelder Golden Tulip Hotel Central vernieuwd

De 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht van Golden Tulip Hotel Central in ”s-Hertogenbosch is geheel vernieuwd. Interieurarchitect Feran Thomassen combineerde duurzame, hoogwaardige materialen als zwart marmer met klassieke elementen zoals een verwijzing naar de aloude St. Janskerk en moderne technieken zoals LED verlichting en Live Cooking.
 Deze bijzondere ruimte is nu inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, sfeervolle recepties, culinaire diners en is een officiële trouwlocatie voor een bijzondere bruiloft. Extra sfeer en beleving is te realiseren door middel van de LED-verlichting die in elke gewenste kleur is in te stellen.
 

Breed inzetbaar

De breed inzetbare gotische kelder De Hoofdwacht wordt niet alleen gebruikt voor bijeenkomsten, feesten en partijen, maar ook als goede start van de dag voor de hotelgasten. Een uitgebreid ontbijt met voor ieder wat wils: vers brood en kaas voor de Hollandse gast, maar bijvoorbeeld ook Miso soep of bouillon om de Aziatische gast zich helemaal thuis te laten voelen. Naast vele broodsoorten en vleeswaren staan er ook altijd vier verschillende warme items op het menu en bakt een kok een eitje of omelet naar wens van de gast.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief