Congressen

Geslaagde Regio Zwolle Zomer Tour

Een groep van zo'n twintig congresorganisatoren uit het hele land hebben op 19 en 20 juni kennis gemaakt met de meeting mogelijkheden in Zwolle en omgeving tijdens de Regio Zwolle Zomer Tour, georganiseerd door Congresbureau Regio Zwolle.

In deze site visit brachten de deelnemers een bezoek aan de hotels en congreslocaties in de stad, waarbij het programma werd gestart met de ontvangst in Sandton Hotel Pillows voor een rondleiding en voorgerecht. Vanaf hier liep de groep naar Bilderberg Grand Hotel Wientjes voor het vervolg van het diner en rondleiding door het hotel. De deelnemers kregen een overnachting aangeboden in één van deze hotels of in Hotel Mercure, waar zij de vrijdag ook startten met een uitgebreid ontbijt.

Na de rondleiding door Hotel Mercure werd de vrijdag op sportieve wijze, in het kader van Zwolle fietsstad 2014, voortgezet per fiets en fietstaxi naar Doepark Nooterhof. Hier bracht men een bezoek aan deze bijzondere duurzame locatie alvorens door te gaan naar het Dominicanenklooster. Na de lunch en uitleg van onder andere de pater van het klooster werd de tour te voet voortgezet met een stadswandeling door het historische centrum van Zwolle. De oude Hanzetijd werd beleefd tijdens deze wandeling waarbij men ook een bezoek aan het Hanzehuis bracht.

De dag werd met een rondleiding en borrel in de Wolk van Museum de Fundatie afgesloten, waarbij Burgemeester Henk Jan Meijer de aanwezigen bedankte voor hun komst naar Zwolle en de hoop uitsprak hen allen nog eens terug te zien en als ambassadeur van Zwolle te verwelkomen.

Congresbureau Regio Zwolle organiseert twee keer per jaar uitgebreide site-visits om het zakelijk toerisme naar de regio Zwolle te stimuleren.

In het kader van Zwolle fietsstad 2014 ging de reis naar Doepark Nooterhof per fiets

In het kader van Zwolle fietsstad 2014 ging de reis naar Doepark Nooterhof per fiets


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief